Zgłoś
|
|||
21 postów
Kobieta
Kęty
|
Napisano: 2015-10-22 16:51
Boczki to zmora wielu kobiet – nawet tych szczupłych.
Tłuszcz gromadzący się w okolicach talii nie wygląda dobrze –
istnieje jednak sporo ćwiczeń na boczki pomagających się ich skutecznie pozbyć:1. Hula hop – codzienne kręcenie przynajmniej przez kwadrans bardzo pomaga. Talia będzie wysmuklona już po dwóch tygodniach regularnego wykonywania tego prostego ćwiczenia. 2. Nożyce - leżymy na plecach, ręce ułożone są wzdłuż ciała. Możemy wykonywać różne warianty tego ćwiczenia: a. nożyce poziome b. nożyce pionowe c. nożyce okrążane 3. Skrętoskłony, czyli tzn. brzuszki skośne, wykonywane z leżenia – to ćwiczenie bardzo pomaga w walce z niechcianymi boczkami. 4. Skłony – zarówno te ze stania, jak i siadu skrzyżnego – warto wykonywać dziennie przynajmniej 50 powtórzeń i co tydzień zwiększać ich ilość o 10. Mam nadzieję, że komuś się przyda. :-) |
||
Zgłoś
|
|||
8 postów
Kobieta
Opole
|
Napisano: 2015-10-29 10:32
Chętnie wypróbuję, bo chociaż ma w miarę szczupłą budowę, to z boczkami niestety jest problem... |
||
Zgłoś
|
|||
1 post
Kobieta
|
Napisano: 2015-11-29 13:34 [Ostatnio zmieniono: 2015-11-29 13:34]
Bardzo fajne ćwiczenia na boczki http://super-brzuch.pl/cwiczenia-na-boczki/Lepszych nie znalazłam |
||
Zgłoś
|
|||
40 postów
Kobieta
Kołobrzeg
|
Napisano: 2015-12-21 19:58
Ja przez miesiąc robiłam zestaw Tiffany Rothe - efekty znakomite! |
||
Zgłoś
|
|||
3 posty
Kobieta
|
Napisano: 2016-10-08 22:26
JagodaTak Tiffoczki jak niektórzy nazywają booty shaking Tiffany przynoszą piorunujące rezultaty. Po pierwszym razie zakwasy czułam w wielu miejscach, chociaż już od dawna wykonywałam inne ćwiczenia. Hula hop to też super sprawa. |
||
|