Zgłoś
|
|||
19 postów
Kobieta
Wrocław
|
Napisano: 2015-10-11 08:59
Co najchętniej oglądacie w telewizji? Ja w sumie ostatnio oglądam Ugotowanych i filmy w tvp kultura - wolę już poczytać książkę niż siedzieć przed tv. |
||
Zgłoś
|
|||
19 postów
Mężczyzna
|
Napisano: 2015-10-12 18:56
Nie lubie tv - wg mnie oglupia ludzi. Ogladam tylko mecze i top gear i tyle. |
||
Zgłoś
|
|||
18 postów
Kobieta
Jawor
|
Napisano: 2015-10-12 20:44
Oj ja sporo ogladam i wiem, ze zle robie. Wszelakie seriale, dlaczego ja, szpital, szkola, na wspolnej, m jak milosc i takie tam zapchajdziury. Tv u mnue jest wlaczony prawie caly czas. |
||
Zgłoś
|
|||
10 postów
Kobieta
Nowa Sól
|
Napisano: 2015-10-13 15:33
Kurczę, nie wyobrażam sobie tego, żeby stale mieć włączony tv. Muzyka owszem, może sobie grać po cichu przez cały dzień, ale tv włączam może na dwie godziny dziennie. Zwykle kanały info. |
||
Zgłoś
|
|||
18 postów
Kobieta
Żagań
|
Napisano: 2015-10-15 09:23
No ja lubie takze jak cos gra u mnie i do mnie mowi jak jestem sama w
domu. Nie patrze na to, ale lubie sam dzwiek, a radio jakos mnie drazni po prostu. |
||
Zgłoś
|
|||
23 postów
Kobieta
|
Napisano: 2015-10-22 21:38
a ja jak przychodzę z pracy to nawet nie włączam tv. Mam taki szum w robocie bo pracuję z ludzmi, że czasem pragnę ciszy. Poza tym nic ciekawego nie ma, czasem dadzą jakiś dobry film ale to naprawdę sporadycznie. Strata czasu i kasy na tv.
|
||
Zgłoś
|
|||
21 postów
Mężczyzna
|
Napisano: 2015-10-24 18:50
A ja lubie obejrzec sobie polityke i wiadomosci w telewizorze. Ostatnio ogladalem debaty i musze przyznac, ze madrze tam mowili niektorzy ale niektorzy niezbyt! |
||
Zgłoś
|
|||
8 postów
Kobieta
Grójec
|
Napisano: 2015-10-25 16:15
Ja w ogóle nie posiadam telewizora i jestem z tego powodu bardzo zadowolona.;-) |
||
Zgłoś
|
|||
7 postów
Kobieta
|
Napisano: 2017-05-30 09:34
Nie oglądam TV, telewizja skutecznie ogłupia, szczególnie tych najmłodszych. Ostatnio jedynie Wojenne dziewczyny oglądam, i film w zakochanej jedynce, pod warunkiem że jest wart obejrzenia. |
||
Zgłoś
|
|||
73 postów
Kobieta
Warszawa
|
Napisano: 2018-01-25 23:19
nie ma o czym rozmawiać, telewizja ogłupia i tyle ;) ja staram się nie oglądać, chyba że jestem bardzo zmęczona i potrzebuje resetu, a akurat nie mogę wyjść na spacer, to włączam najgłupszy serial i się resetuje :) |
||
|