tina1986
70 postów
Kobieta
Ełk
Napisano: 2015-10-11 07:43
Zauważyłam ostatnio pewną prawidłowość(pewnie nie dotyczy wszystkich produktów,ale na pewno wielu). Otóż najprostsze produkty dyskontowe mają o niebo lepszy skład niż te droższe, "markowe". Przykład - z najzwyklejszym serku wiejskim za 1,50 jest tylko twaróg, śmietanka i sól. W serku wiodącej marki o smaku rzodkiewki znalazłam chyba 30 składników, w tym syrop glukozowo- fruktozowy ! Wygląda na to, że niektóre produkty z wyższej półki to nic dobrego.
anusiak
19 postów
Kobieta
Wrocław
Napisano: 2015-10-11 22:57
Z niektórymi produktami faktycznie tak jest. Ale....wg mnie nie warto generalizować. Bo np najtańsze pasztety czy parówki skład mają okropny.
Używamy cookies w celach świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza,
że cookies będą one umieszczane na Twoim urządzeniu.
Dowiedz się więcej »
Zamknij informację