Zgłoś
|
|||
10 postów
Mężczyzna
|
Napisano: 2016-10-09 17:50
Kiedyś kupiłem taką książkę dokładnie pod tym tytułem. Sam nawet nie wiedziałem, że nasze jedzenie, nasza dieta wpływa bezpośrednio na nasze zdrowie. Co jeść a co nie jeść w ponad 1000 schorzeniach. Bardzo ciekawe są też porady co jeść a co nie jeść aby nie zachorować. Początkowo jest to trudne do zapamiętania, jednak po pewnym czasie człowiek zaczyna unikać niektórych potraw zwłaszcza jak zaczną się dolegliwości |
||
Zgłoś
|
|||
73 postów
Kobieta
Warszawa
|
Napisano: 2018-01-09 23:51
Ja z kolei czytałam książkę "Zamień chemię na jedzenie" Nigdy nie sądziłam że w każdym produkcie jest tyle chemii. Na dobre pożegnałam się z kostkami rosołowymi do zup i sosów, zaczęłam kupować masło i wiele innych produktów bardziej naturalnych ;) Przepraszam że trochę nie na temat, ale mam nadzieję że równie ciekawie ;)A może trzeba zmienić tytuł tematu na "ciekawe pozycje książkowe na temat żywienia" ;) |
||
Zgłoś
|
|||
68 postów
Mężczyzna
Warszawa
|
Napisano: 2019-06-04 17:10
hmmm, nie słyszałem o tej książce, o tej pozycji co poprzedniczka pisze już prędzej, ale i tak nie mam czasu na czytanie ;) wszystko fajnie, tylko nie wiem czy się tak da jeść wybrane produkty, w to akurat jakoś trudno mi uwierzyć :( |
||
|